, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι θα δούμε σήμερα στο Survivor;

Ανατροπές, εκπλήξεις, αγκαλιές, διαφωνίες και μια καταρρακτώδη βροχή επικράτησαν στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”. Μετά από 7 σερί ήττες οι «Διάσημοι» επανήλθαν ξανά στις νίκες. Χθες, κατάφεραν να κερδίσουν τους «Μαχητές» και μάλιστα να κατακτήσουν ένα πολύ σημαντικό έπαθλο, την ασυλία.
Στο «Συμβούλιο του Νησιού» οι «Μαχητές» κλήθηκαν να ψηφίσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση και για πρώτη φορά έχουμε τέσσερις παίκτες.
Ο Ορέστης Τσανγκ και η Ελισάβετ Αϊντατζιόγλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 4 ψήφους ο καθένας τους και τέθηκαν προτεινόμενοι, ενώ ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, που κέρδισαν την ατομική ασυλία, ψήφισαν τον Πάνο Αργιανίδη και τη Σάρα Εσκενάζυ αντίστοιχα.
Πώς θα είναι η επόμενη μέρα της ψηφοφορίας στις δύο παραλίες και ειδικά σ’ αυτή των «Μαχητών»; Η διάσπαση της ομάδας τους θα επηρεάσει την ψυχολογία τους και κατ’ επέκταση την απόδοσή τους στο αποψινό αγώνισμα; Το χθεσινό έπαθλο των «Διασήμων» αποτελεί την αρχή για μια νέα σειρά νικών;
Όλες οι απαντήσεις απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, σ’ ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του “Survivor”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.