, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι λένε τα άστρα για το ζώδιο σας- Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις

Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.
ΚΡΙΟΣ
Ο έρωτας μάλλον παίρνει τη θέση που επιθυμούσατε και θα έχετε κάποια αλλαγή που θα σας δώσει ικανοποίηση. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας αναζωογονήσει και θα δείτε με άλλη διάθεση τα θέματα που σας απασχολούν.
ΤΑΥΡΟΣ
Πολύ πιθανόν να κάνετε μία αγορά που αφορά κάποιο ακίνητο ή τον εξοπλισμό του σπιτιού σας. Αν και ο οικονομικός παράγοντας σάς έχει κουράσει αρκετά το τελευταίο διάστημα, τώρα θα μπορέσετε να κάνετε ένα καταναλωτικό διάλειμμα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σας με τον/τη σύντροφό σας. Όλα θα εξαρτηθούν από τη σωστή διαχείριση της κατάστασης και η εξέλιξη βρίσκεται στα δικά σας χέρια. Με σωστούς χειρισμούς θα μπορέσετε να βρείτε τους παλιούς σας ρυθμούς.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα πρέπει να δώσετε προτεραιότητα σε ένα οικογενειακό σας θέμα. Με πολλή αγάπη και κατανόηση θα μπορέσετε να δείτε τα θέματά σας πολύ πιο απλοποιημένα και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις για εσάς και για τους δικούς σας ανθρώπους.
ΛΕΩΝ
Κάποιο θέμα που έχει να κάνει με το φιλικό σας περιβάλλον θα είναι πολύ ευνοϊκό και στην επαγγελματική σας πορεία. Τις μέρες αυτές μάλλον θα πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάποιες λύσεις βρίσκονται πολύ κοντά σας, ωστόσο ακόμη δεν είναι ο κατάλληλος καιρός να τις κάνετε πράξη. Στη συναισθηματική σας ζωή να ξέρετε ότι έχετε να αντιμετωπίσετε μικροπροβλήματα.
ΖΥΓΟΣ
Βρίσκεστε σε μία περίοδο που σας πιέζουν από παντού οι εκκρεμότητες. Θα πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους και να δείτε τα πράγματα από άλλη σκοπιά. Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα και αφήστε για λίγο το άγχος.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια άλλη επαγγελματική απασχόληση, εκτός από αυτήν που είδη κάνετε. Η πορεία ή όχι αυτής της απόφασής σας θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά είστε προετοιμασμένοι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα ταξίδι, έστω μια μικρή μετακίνηση, θα είναι η αιτία να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση και να δείτε με άλλη δυναμική τα τυχόν προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά θέματα έχουν αρχίσει να σας απασχολούν πολύ έντονα. Οι επόμενες δύο μέρες είναι πολύ σημαντικές ώστε να βρείτε και μία νέα επαγγελματική στέγη, που θα σας εκφράζει περισσότερο από την παλιά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει αρκετά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας. Στην απόφασή σας αυτή ίσως να παίξει σοβαρό ρόλο ένα φιλικό σας πρόσωπο.
ΙΧΘΥΕΣ
Το οικογενειακό περιβάλλον θα παίξει έναν πολύ σοβαρό ρόλο στα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Πολύ πιθανόν, για κάποιους λόγους, να μπει ένα εμπόδιο από την οικογένεια σε μία επαγγελματική επιδίωξή σας.
 

#Tags: Ζώδια

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.