, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τι συνέβη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο (φωτό&βίντεο)

Δεν είναι και συχνό φαινόμενο να βλέπουμε ένας παίκτης αντίπαλης ομάδας να αποθεώνεται από τους φιλάθλους και μετά από λίγα μόλις λεπτά να γίνεται το κόκκινο πανί. Κι όμως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έγινε πρωταγωνιστής σε μια τέτοια ιστορία με συμπρωταγωνιστή τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός χειροκροτήθηκε από τους “ερυθρόλευκους” φιλάθλους, τόσο κατά το ζέσταμα της Σάλκε, όσο και πριν από την έναρξη του ματς, όταν και τιμήθηκε από τον αντιπρόεδρο της Πειραϊκής ΠΑΕ, Σάββα Θεοδωρίδη. Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως ο ταλαντούχος σέντερ μπακ έφυγε από τον Ολυμπιακό για να πάει στην Σάλκε…

Η συμπεριφορά του κόσμου όμως γρήγορα άλλαξε και η αποθέωση μετατράπηκε σε αποδοκιμασίες, κάτι το οποίο ξεκίνησε από νωρίς στο πρώτο μέρος. Η πρώτη αφορμή ήταν ένας έντονος διάλογος που συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά με τον Φρανσουά Μοδέστο.

 

 

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είπε: “εσύ σκάσε, μην μιλάς” στον Κορσικανό κάτι που ενόχλησε την Πειραϊκή ΠΑΕ, ενώ ο Μοδέστο του υπενθύμισε πως είναι Έλληνας και δεν θα ήταν καλό να λέει τέτοια πράγματα σ’ έναν παίκτη της ομάδας που τον ανέδειξε.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε κανονικό γκολ του 20χρονου σέντερ μπακ και εκείνος διαμαρτυρήθηκε έντονα (και όχι άδικα), γεγονός που προκάλεσε εξόργισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού σε σημείο που τραγούδησαν συνθήματα κατά του. Κάπως έτσι, μια ιστορία αγάπης μετατράπηκε σε μίσος. Αυτές οι έννοιες άλλωστε είναι τόσο κοντά η μια στην άλλη.


Πηγή: sport24

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.