, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τους έπιασαν για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο συστηματικών ερευνών που διενεργούνται από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης λαθραίων τσιγάρων, συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα, που κατείχαν με σκοπό την πώληση, αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν χθες (08-12-2016), στο κέντρο της πόλης, συνελήφθησαν:

  • 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατείχε και διέθετε προς πώληση (92) πακέτα τσιγάρα και (3) πακέτα καπνού, τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου καπνού.
  • Δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 30 και 26 ετών, καθώς διαπιστώθηκε, ο μεν πρώτος να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση (25) πακέτα τσιγάρα και (9) συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν τη σχετική ταινία φόρου κατανάλωσης καπνού, ο δε δεύτερος να διευκολύνει τον προαναφερόμενο, στην τέλεση της παράνομης πράξης.
  • 39χρονη αλλοδαπή, καθώς κατείχε και διέθετε προς πώληση (11) συσκευασίες καπνού, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.