, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τους έπιασαν για ναρκωτικά μέσα στο ΑΠΘ

φωτο Σάββας Αυγητίδης

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (27-06-2017), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα στις περιοχές της Ροτόντας, της πλατείας Ναυαρίνου, της πλατείας Αριστοτέλους και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν η σύλληψη 5 ατόμων (3 ημεδαπών και 2 αλλοδαπών), ηλικίας από 32 έως 17 ετών, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους (79,65) γραμμαρίων.
Επιπλέον, στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα τρία μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους (33,10) γραμμαρίων.
Επίσης, συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, διότι δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.