, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Του άφησαν μόνο …τα γουρούνια!

Μόνο τα… γουρούνια δεν έκλεψαν οι τρεις τσιγγάνοι «κυνηγοί» μετάλλων που εισέβαλαν στο χοιροστάσιο ενός 58χρονου στο Μαυρομάτι Βοιωτίας και δεν άφησαν ούτε… βίδα από τον εξοπλισμό του! Οι δράστες ξήλωσαν ολόκληρες τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, προκαλώντας φθορές ύψους 60.000 ευρώ!
 
Το  χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας φορτηγάκι τους, όμως, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και τους σταμάτησαν για έλεγχο. Σύντμα διαπιστώθηκε ότι τα υλικά ήταν κλεμμένα και οι δράστες ηλικίας 24, 37 και 24 χρόνων βρέθηκαν με χειροπέδες και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Θηβών. Το φορτηγό κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι τρεις τσιγγάνοι από το Πυρί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
 
Αντίθετα, οι  άγνωστοι που έφτασαν στον χώρο βοσκής του κοπαδιού ενός 39χρονου κτηνοτρόφου στην Ανατολή Ιωαννίνων, δεν ήθελαν τίποτε άλλο εκτός από τα ζώα. Χωρίς κανείς να τους πάρει είδηση, άρπαξαν ολόκληρο το κοπάδι από 67 πρόβατα και έγιναν άφαντοι! Το θύμα κατήγγειλε την ζωοκλοπή στο αστυνομικό τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων, που ερευνά για να εντοπίσει το χαμένο κοπάδι και τους ζωοκλέφτες.
 
Πηγή:protothema.gr
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.