, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το δωμάτιο που πας και τα… σπας! (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

του Βαγγέλη Στολάκη
Ένας πρωτότυπος χώρος… εκτόνωσης και χαλάρωσης έχει δημιουργηθεί εδώ και περίπου δυόμιση μήνες στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για το RAGE ROOM «Κομμάτια», το μοναδικό στη Θεσσαλονίκη που υπόσχεται μοναδικές στιγμές ηρεμίας όταν κάποιος είναι στην… πρίζα!
Πρόκειται στην ουσία για δυο δωμάτια στα οποία υπάρχουν δεκάδες αντικείμενα προς… καταστροφή. Δημιουργός του χώρου είναι η Βάσω Dear, 26 ετών, η οποία έφτιαξε τον συγκεκριμένο χώρο με σκοπό να ηρεμεί τους Θεσσαλονικείς που τα νεύρα τους είναι στην… τσίτα. Ο χώρος, που αποτελείται από δυο δωμάτια ένα των 50 τ.μ. και ένα των 55 τ.μ.  λειτουργεί από τις 15 Ιουλίου. Τι μπορεί να κάνει όποιος τον επισκεφτεί; «Να έρθει και να τα σπάσει» εξηγεί στην KARFITSA η νεαρή επιχειρηματίας. « Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος έχει πολλά νεύρα και θέλει να εκτονωθεί» λέει χαρακτηριστικά.
Το RAGE ROOM «Κομμάτια» λειτουργεί καθημερινά (εκτός Κυριακής) από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις δέκα το βράδυ στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 12. Στο δωμάτιο μπορεί να μπει ένα παίκτης ή δυο μαζί και να επιλέξει μέσα από διάφορα πακέτα που παρέχονται τι θα σπάσει.  Βασική προϋπόθεση να φορέσει στολή, ειδικό κράνος και ειδικά γάντια. «Κάποιος μπορεί να σπάσει πιάτα, μπουκάλια, ποτήρια, εκτυπωτές, πληκτρολόγια, lap top, κινητά τηλέφωνα, οθόνες, λάμπες, ταμιακή μηχανή μέχρι και… μηχανάκι και πλυντήριο. Το κόστος ποικίλει ανάλογα με τα πακέτα που θα διαλέξει κανείς. Οι τιμές ξεκινούν από δέκα ευρώ και μπορεί να φτάσουν  μέχρι τα εκατό, ανάλογα με το τι επιθυμεί να σπάσει κάποιος» αναφέρει η Βάσω Dear που εκτός των άλλων υπόσχεται πως σύντομα θα προμηθευτεί ένα ψυγείο και μια πρέσα για… διάλυση.
«Τα νεύρα δεν έχουν… ώρα»
Ο νέος αυτός πρωτότυπος χώρος έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον των Θεσσαλονικέων. Μπορεί να τον επισκεφτεί κανείς είτε μέσω τηλεφωνικού ραντεβού είτε απλώς… χτυπώντας την πόρτα. «Τα νεύρα δεν έχουν ωράρια και η ηρεμία που μπορεί να προσφέρει μια εκτόνωση δεν μπορεί να περιμένει. Για το λόγο αυτό ακόμα και εκτός ωραρίου μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε και να τα σπάσει» σχολιάζει η 26χρονη Βάσω Dear.
Οι δυο χώροι είναι μεταξύ τους απομονωμένοι και ηχομονωμένοι. Όποιος ενδιαφέρεται να… τα σπάσει, πριν προχωρήσει μέσα στο χώρο θα πρέπει να υπογράψει πρώτα υπεύθυνη δήλωση πως είναι πάνω 18 ετών, φορά κλειστά παπούτσια και δεν έχει… πιει.
Όπως τονίζει η ιδιοκτήτρια του καινοτόμου αυτού χώρου, η ιδέα προέκυψε από μια επίσκεψή της στο εξωτερικό. «Ωστόσο στην Ελλάδα της κρίσης ο κόσμος ψάχνει εκτόνωση. Μια αντίστοιχη ενέργεια έχει γίνει στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη ο χώρος είναι μοναδικός» υπογραμμίζει η Βάσω Dear, και καλεί τον κόσμο να την επισκεφτεί για να τα σπάσει και να… ξεσπάσει!
Σημειώνεται πως πρόσφατα τον χώρο επισκέφτηκε και το νούμερο δυο της περσινής επιτυχίας του ΣΚΑΪ, ο «τρελός Κύπριος» του Survivor που δήλωσε ενθουσιασμένος από την μοναδική εμπειρία που προσφέρουν τα δυο δωμάτια, ενώ ήδη πολλοί καλλιτέχνες, τραγουδιστές και σχεδιαστές τα ζητούν προκειμένου να πραγματοποιήσουν πρωτότυπες φωτογραφίσεις.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.