, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Το παράπονο του Διονύση…

Αιχμηρή δήλωση εξέδωσε ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης με αφορμή το γεγονός ότι οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί αγνόησαν την πρόσκληση της Περιφέρειας για επίσκεψη λόγω της ΔΕΘ.
«Θέλω να ευχαριστήσω την Γενική Γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη, γιατί ήταν οι μόνοι αρχηγοί κομμάτων που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας να επισκεφθούν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Η πρόσκληση που απευθύναμε ώστε να ενημερωθούν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεν έγινε τυχαία. Είναι η φωνή απόγνωσης του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας, η φωνή της περιφερειακής αυτοδιοίκησης που πνίγονται μέσα στην δίνη της οικονομικής κρίσης και της ανυπαρξίας του κράτους. Φαίνεται ότι για την ΠΚΜ δεν υπήρχε χρόνος.
Ελπίζουμε η αδιαφορία να είναι πρόσκαιρη. Να μη συνεχιστεί απρόσκοπτα η λαίλαπα που λέγεται “Καλλικράτης”, που διαλύει την αυτοδιοίκηση και τον κοινωνικό ιστό».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.