, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Το karfitsa.gr στα backstage του Star Academy (ΦΩΤΟ)

Στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου διεξάγονται οι οντισιόν για το νέο τηλεπαιχνίδι Star Academy, βρέθηκε το karfitsa.gr.
Οι συγκεκριμένες ακροάσεις, που ξεκίνησαν εχθές, Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, και τελειώνουν αύριο, Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, αφορούν την επιλογή “ταλέντων” που θα λάβουν μέρος στις επίσημες οντισιόν, οι οποίες και θα διεξαχθούν στην Αθήνα. Κριτές του τριήμερου διαγωνισμού της Θεσσαλονίκης είναι άνθρωποι από τον χώρο της μουσικής, όχι όμως η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας. Το διάσημο καλλιτεχνικό ζευγάρι δεν έκανε, μέχρι στιγμής, την εμφάνισή του στο ξενοδοχείο.
Από πλευράς κόσμου, όπως μας ενημερώνουν πηγές, η προσέλευση εχθές ήταν ελάχιστη, με τον αριθμό των συμμετεχόντων να μην υπερβαίνει τα 25 άτομα.
Σήμερα, κι ενώ η επίσημη ώρα εκκίνησης των ακροάσεων είναι στις 13.00, στον χώρο υπήρχε μόνο μία διαγωνιζόμενη, η οποία εργάζεται στο ξενοδοχείο. Η παραγωγή μάλιστα κατέφθασε στις 14.00, προκειμένου να στήσει τον χώρο. Να σημειωθεί πως οι οντισιόν ξεκινούν από τις 13.00 και διαρκούν περίπου μέχρι τις 21.00.
Αρετή Τασούλα
stacademy
star-academy-cover star-academy-1
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.