, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Τρέχουν" στο Μαξίμου Θεσσαλονίκης για να υποδεχτούν το… original Μαξίμου

Μανιωδώς εργάζονται στο Μαξίμου Θεσσαλονίκης για να είναι όλα στην εντέλεια για την αυριανή συνεδρίαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Ισραήλ και της Τριμερούς Συνάντησης Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Όλο τον σχεδιασμό, μαθαίνουμε, πως έχει αναλάβει η διευθύντρια του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου η οποία από νωρίς σήμερα πραγματοποιεί το ένα ραντεβού μετά το άλλο στο γραφείο της στο Διοικητήριο.
Η άλλη ένοικος του κτιρίου, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρία Κόλλια Τσαρουχά σύμφωνα με πληροφορίες της Karfitsa δεν αναμείχθηκε καθόλου στην προετοιμασία της επίσκεψης.
Οι δυο γυναίκες φαίνεται πως έχουν… χωρίσει τους ρόλους της και η μια δεν «μπλέκεται» στα πόδια της άλλης. Παρά τους… διάφορους που τις θέλουν να μην λένε ούτε «καλημέρα» η αλήθεια είναι διαφορετική. «Ξέρουν καθεμιά το ρόλο της, τις υποχρεώσεις της και τη θέση της. Άλλωστε η νεαρή διευθύντρια του πρωθυπουργού εκτιμά την χρόνια κοινοβουλευτική παρουσία της βουλευτίνας Σερρών» σχολίαζε στην στήλη άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.
Σήμερα πάντως, στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης βρέθηκε και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης για κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες…
Β. Στολ. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.