, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τριήμερο καρναβαλικό πάρτι στο Ωραιόκαστρο!

Με τα παιδικά πάρτυ, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 6 το απόγευμα και στις τρεις δημοτικές ενότητες ξεκινά ο τριήμερος εορτασμός του 6ου Καρναβαλιού, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης.
Σήμερα το ραντεβού με τους μικρούς μας φίλους δίνεται στις 6 το απόγευμα στα κλειστά γυμναστήρια του δήμου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ανιματέρ, ξυλοπόδαρους και πολύ χορό ενώ τους περιμένουν και πολλές εκπλήξεις. Τα πάρτυ θα πραγματοποιηθούν στη δημοτική ενότητα Ωραιοκάστρου στο «Κονταξοπούλειο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο», στη δημοτική ενότητα Καλλιθέας στο «Κλειστό γυμναστήριο Νεοχωρούδας» και στη δημοτική ενότητα Μυγδονίας στο «Κλειστό γυμναστήριο Δρυμού – Χρ. Νέτσικας».
Την Κυριακή η αφετηρία της μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης θα είναι το δημαρχείο Ωραιοκάστρου με τελικό προορισμό τον εξωτερικό χώρο του Κονταξοπούλειου δημοτικού κλειστού γυμναστηρίου όπου θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτυ μέχρι και αργά το απόγευμα με guest star τον Γιώργο Λιανό. Η έναρξη της Καρναβαλικής Παρέλασης θα γίνει στις 12.30 το πρωί.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έως και την Καθαρά Δευτέρα θα εκτίθενται στην είσοδο του δημαρχείου οι αφίσες που σχεδίασαν για το 6ο καρναβάλι Ωραιοκάστρου μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία όλου του διευρυμένου δήμου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.