, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τσιρίλο: «Έκλεισε ο κύκλος μου στον ΠΑΟΚ»


Μπορεί να ήταν εδώ και αρκετό καιρό γνωστό ότι ο Μπρούνο Τσιρίλο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σήμερα ήρθε η επιβεβαίωση για το «διαζύγιο» των δύο πλευρών από τον Ιταλό αμυντικό.
«Πριν αρχίσουν τα πλέι οφ μίλησα λίγο με τον Μπόλονι, μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή τον Παντελή Κωνσταντινίδη και μου είπαν ότι υπήρχε ενδεχόμενο να μείνω ένα ακόμη χρόνο. Μετά άλλαξαν τα πράγματα, νομίζω ότι η δουλειά μου στον ΠΑΟΚ τελείωσε.
Ο κύκλος μου ολοκληρώθηκε μετά τρία χρόνια που κοίταξα να δώσω το καλύτερο. Ήρθε νέος προπονητής και έχει άλλες επιλογές για τη θέση του στόπερ. Εύχομαι σε όλους στην ομάδα το καλύτερο» τόνισε αρχικά ο Τσιρίλο στον Sport 103fm και πρόσθεσε:
«Νιώθω και για την ΑΕΚ και για τον ΠΑΟΚ ότι έδωσα το καλύτερο. Είναι πολύ καλές ομάδες, με φανταστικό κόσμο. Με την ΑΕΚ έπαιξα και Europa και Champions League και με τον ΠΑΟΚ Europa League, ζήσαμε σημαντικές στιγμές».
Καταλήγοντας ο έμπειρος στόπερ τόνισε: «Διάβασα ότι θα έρθω στη Θεσσαλονίκη σήμερα να μιλήσω με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ισχύει αυτό. Είναι μία ιδιωτική συζήτηση και θέλω να μείνει μεταξύ εμού και του ΠΑΟΚ. Είναι μία κατάσταση ιδιωτική και ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την κατάστασή μου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.