, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τώρα και σε μπλουζάκι!!!

971294_10151646137028945_296762964_n

Μετά το πανό που ανάρτησαν την περασμένη εβδομάδα αντιδρώντας στην παραμονή του κ. Τρικούκη, οι ηθοποιοί και οι τεχνικοί του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος έβγαλαν μπλουζάκια στα οποία αναγράφουν “Τρικούκη φύγε τώρα”. H αντιπαράθεση εργαζομένων και του προέδρου του ΚΘΒΕ είναι γνωστή εδώ και καιρό, όμως το κακό παράγινε με αποτέλεσμα  να περάσουν σε πιο… δραστικά μέτρα. 

Όπως είχε γράψει η Karfitsa, στη θέση του κ. Τρικούκη υποστηριζόμενου από το… ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα θα τοποθετηθεί ο π. πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και π. πρόεδρος του ΚΘΒΕ, Δημήτρης Γαρούφας.   

Στο μεταξύ προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης προκειμένου να διερευνηθεί καταγγελία για τρύπα 3 εκατ. ευρώ, στα ταμεία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), κατά το διάστημα 2009-2011.

Η καταγγελία διατυπώνεται σε σχετική μήνυση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή της Όπερας Θεσσαλονίκης Γιάννη Γιαννίση. Η έρευνα ανατέθηκε στο ΣΔΟΕ. 

Σημειώνεται ότι ο κ. Γιαννίσης διώκεται για κακουργηματική απιστία, μετά από καταγγελίες για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση που δημοσιοποίησαν κατά το παρελθόν τα μέλη της Εφορείας της Όπερας Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση βρίσκεται στην ανάκριση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.