, Σάββατο
20 Απριλίου 2024

search icon search icon

Φρίκη – Νεκρή στο σπίτι της για 12 χρόνια!

spitiΣοκ προκαλεί σε ολόκληρη την Ελλάδα  η είδηση ότι μία γυναίκα στην Αίγινα  ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της για 12 χρόνια . Το πτώμα της βρήκαν, πίσω από την σφραγισμένη με τσιμεντόλιθους πόρτα , αστυνομικοί και κάτοικοι της περιοχής .

Η απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως όταν γείτονες αποφάσισαν να καθαρίσουν το σπίτι, που επί χρόνια ήταν εστία σκουπιδιών και μολύνσεων. Δεν είχαν όμως ιδέα για την τύχη της ιδιοκτήτριας καθώς πίστευαν  πως είτε είχε πάει σε μοναστήρι ή στο Δαφνί.  Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν χαρτιά από γιατρούς και φάρμακα. 

Η Ειρήνη Ξ. ήταν γεννημένη το 1959, άγαμη, χωρίς αδέρφια και γονείς. Πριν 12 χρόνια νοίκιασε σε νεαρή φοιτήτρια το σπίτι της στο Βύρωνα, όπου διέμενε και έφυγε για την Αίγινα. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη της, αφού ούτε η φοιτήτρια μπόρεσε να την βρει ποτέ, δύο ολόκληρα χρόνια που ενοικίαζε το σπίτι της.  Την πόρτα του εγκαταλελειμμένου σπιτιού η οποία ήταν σφραγισμένη με τσιμεντόλιθους κατάφεραν να ανοίξουν αστυνομικοί.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι για πάνω από μία δεκαετία η γυναίκα ήταν νεκρή μέσα στο σπίτι της και κανείς δεν την αναζήτησε.

Πηγή : protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.