, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φρόντιζε ηλικιωμένες για να τις ληστεύει ο σύζυγός της!

904422384eba9a166924161d4ec2d716_XLΗ γυναίκα που είχαν προσλάβει για να τις φροντίσει, ήταν ο «εγκέφαλος» σπείρας που λήστευε ανήμπορες ηλικιωμένες γυναίκες στην πόλη της Λάρισας! Η «νοσοκόμα» έδινε πληροφορίες στον σύζυγό της και εκείνος μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του εισέβαλαν στα σπίτια και χτυπούσαν αλύπητα τις γριούλες για να αρπάξουν ό,τι πολύτιμο είχαν!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν άργησαν να διαπιστώσουν ότι η 27χρονη Αλβανίδα ήταν η κοινή συνισταμένη τριών ληστειών που είχαν γίνει από τις 26 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Τετάρτη. Τα θύματα, που όλα είχαν ξυλοκοπηθεί, ήταν μια 83χρονη από την οποία οι δυο κακοποιοί άρπαξαν δύο χρυσά ρολόγια, μία χρυσή βέρα και δύο ρολόγια τσέπης, μια 86χρονη που της πήραν τέσσερα χρυσά δαχτυλίδια, ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα, ένα χρυσό κολιέ, ένα χρυσό βραχιόλι και 19.000 λέκε της Αλβανίδας οικιακής βοηθού της και μια 84χρονη από την οποία άρπαξαν ένα χρυσό δαχτυλίδι, μία χρυσή αλυσίδα, μία χρυσή βέρα και 1.300 ευρώ.

Ο 23χρονος σύζυγος της «νοσοκόμας» συνελήφθη και ομολόγησε ότι μαζί με το συνεργό του είχαν ληστέψει την Τετάρτη με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού τον 34χρονο ιδιοκτήτη ενός πρακτορείου ΠΡΟΠΟ μία 31χρονη φίλη του και τους άρπαξαν 110 ευρώ. Στο σπίτι του, όπου συνελήφθη και η 27χρονη σύζυγός του η οποία κατηγορείται και για παράνομη είσοδο στη χώρα, κατασχέθηκαν 1.035 ευρώ, 156.500 λέκε Αλβανίας, ένα ρολόι χειρός, δύο ζεύγη σκουλαρίκια, τρία δαχτυλίδια, δύο ποδήλατα και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς. Το ζευγάρι κρατείται με ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Λάρισας για εγκληματική οργάνωση και ληστείες και οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργού τους και για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλα αδικήματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.