, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Φυγαδεύτηκε η ομάδα του ΠΑΟΚ από το αεροδρόμιο "Μακεδονία"

PAOKΈντονη η αγανάκτηση στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ, ωστόσο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» δεν έλειψαν και οι ακραίες συμπεριφορές το βράδυ του Σαββάτου κατά την επιστροφή της αποστολής του δικεφάλου  από την Τρίπολη   από εξοργισμένους οπαδούς να τους περιμένουν στην έξοδο του αεροδρομίου.

Η ομάδα μάλιστα, εκτός των Κατσουράνη και Αθανασιάδη που έμειναν στην Αθήνα, φυγαδεύτηκε από το «Μακεδονία» και μόνο οι Βρύζας, Γεωργιάδης, Ποικιλίδης βγήκαν από την κεντρική πύλη.

 Πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής βρέθηκαν στο στόχαστρο του εξοργισμένου κόσμου, ένω λίγο έλλειψε να ανάψουν για τα καλά τα αίματα, όταν ο Ζήσης Βρύζας αντέδρασε σε κάποιες ύβρεις που δέχθηκε από έναν οπαδό, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν για να μην φύγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

 Οι δύο υθύνοντες αποχώρησαν και η κατάσταση ηρέμησε, ενώ οι Ποικιλίδης και Μηλιωρίδης δέχθηκαν τα παράπονα του συγκεντρωμένου κόσμου χωρίς εντάσεις και ακρότητες.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.