, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Φυλάκισαν" 13 άτομα σε αποθήκη στη Θεσσαλονίκη!

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης οδήγησαν στη σύλληψη τριών ατόμων που εμπλέκονται σε περιπτώσεις αρπαγών σε βάρος παράτυπων μεταναστών.
Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 21, 18 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και τριών ακόμη συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για Εγκληματική οργάνωση, Παραχώρηση καταλύματος σε μη νόμιμους μετανάστες με σκοπό τη διακίνηση και Αρπαγή.
Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (19-07-2017) μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας εντοπίστηκε αποθήκη σε αγροτική περιοχή της Μαγνησίας Θεσσαλονίκης, ιδιοκτησίας του 27χρονου, η οποία «φυλασσόταν» από τους άλλους δύο συλληφθέντες. Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό της βρέθηκαν (13) αλλοδαποί (ο ένας ανήλικος),  οι οποίοι παρακρατούνταν μέχρι να καταβληθεί στους δράστες χρηματικό ποσό για την απελευθέρωση τους.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.