, Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

search icon search icon

"Χέρι-χέρι με την τρόικα"

tsiprasΤα πυρά του κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την… επιστροφή της τρόικας στην Αθήνα, κατηγορώντας την πως συνεχίζει να βαδίζει στον μνημονιακό δρόμο του «ναι σε όλα».

«Ο κ. Σαμαράς χέρι – χέρι με την τρόικα υλοποιούν το σχέδιο της περαιτέρω διάλυσης του κοινωνικού κράτους και αποδόμησης των εργασιακών σχέσεων,  του κλεισίματος των επιχειρήσεων, των ιδιωτικοποιήσεων και των απολύσεων “πανηγυρίζοντας” ταυτόχρονα για την καταστροφή της Κύπρου», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ «αντί να διαγκωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος θα διαφοροποιηθεί επικοινωνιακά περισσότερο από την κυβερνητική γραμμή», να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί «συνεχίζουν να στηρίζουν το μνημόνιο της καταστροφής».

«Η τρικομματική κυβέρνηση συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά.  Να βαδίζει στο μνημονιακό δρόμο του ΝΑΙ σε όλα κλιμακώνοντας την επίθεση στην πλειοψηφία της κοινωνίας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.