, Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

search icon search icon

Χριστουγεννιάτικα τεύχη παλιών περιοδικών! (ΦΩΤΟ)

Πριν από χρόνια, διάσημα περιοδικά στη χώρας μας κυκλοφορούσαν ημέρες σαν και αυτές τα χριστουγεννιάτικα τεύχη τους, φιλοξενώντας στα εξώφυλλά τους διασημότητες της εποχής. Συνήθως πρότειναν πιάτα για το γιορτινό τραπέζι, έδιναν συμβουλές για τις διακοπές και έπαιρναν συνέντευξη από ένα αγαπημένο πρόσωπο του καλλιτεχνικού στερεώματος, που έδινε πάντοτε και μία ευχή στους αναγνώστες του εντύπου.
Χρώματα έντονα και γιορτινά, χαμόγελα φωτεινά και όμορφες παρουσίες τα κοσμούσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντάς τα ανάρπαστα εντός ολίγων ωρών, ενώ τα θέματά τους συζητούνταν για πολύ καιρό μετά την κυκλοφορία τους. Δείγματα μιας περασμένης αίγλης, ενθύμια μιας άλλης εποχής, που μας δίνουν με ακρίβεια το πρόσωπο των Χριστουγέννων στο πρόσφατο παρελθόν.
Εμείς, αφού ψάξαμε στο «μπαούλο» της ιστορίας, βρήκαμε 14 χριστουγεννιάτικα τεύχη παλιών περιοδικών και σας τα παρουσιάζουμε. Ποιο είναι το αγαπημένο σας;













protothema.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.