, Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

search icon search icon

Χωρίς απορριμματοφόρα για ακόμη τρεις μέρες η Θεσσαλονίκη

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν οι συμβασιούχοι στους ΟΤΑ σε συνεδρίαση που πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι.
“Κατάληψη σε όλους τους χώρους εργασίας και αποχή το Σαββατοκύριακο ήταν η απόφασή μας”, ανέφερε στο karfitsa.gr η Σοφία Εξαδαχτύλου, εκπρόσωπος των συμβασιούχων, και συμπλήρωσε: “Αναλόγως το πως θα κινηθούν τα πράγματα, θα αποφασίσουμε για το μέλλον το κινητοποιήσεών μας”.
Ερωτηθείσα για τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Θωμά Ψαρρά, ο οποίος τόνισε πως αν συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις θα απευθυνθεί σε ιδιώτη, η κ. Εξαδαχτύλου υπογράμμισε: “Καταγγείλαμε αυτές τις τακτικές. Δεν είναι δυνατόν την ημέρα της απεργίας ο γενικός γραμματέας να ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα. Καταγγέλλουμε και την παρέμβαση και τις ιδιωτικοποιήσεις”.
Διαβάστε παρακάτω σχετικό ρεπορτάζ και τις δηλώσεις του γενικού γραμματέα, κ. Θωμά Ψαρρά στο karfitsa.gr.
https://www.karfitsa.gr/%CE%A3%CE%B5-%CF%87%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%98%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CE%BD%CE%AF/

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.