, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άνοιξε μόνος του… λαϊκή αγορά στη Θεσσαλονίκη ανήμερα Πρωτομαγιάς! (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα 1 Μαΐου σήμερα και η ημέρα θεωρείται απεργία για τους περισσότερους εργαζόμενους. Όχι όμως και για τον κ. Δημήτρη Εφραιμίδη, ο οποίος, όπως λέει στο karfitsa.gr, δεν έχει και άλλη επιλογή από το να δουλέψει.
Κάθε Δευτέρα στην οδό Αρτάκη, στον Άγιο Θεράποντα της Τούμπας πραγματοποιείται λαϊκή αγορά. Σήμερα, ο μόνος πάγκος που λειτουργεί είναι εκείνος του κ. Εφραιμίδη. «Ήρθα να βγάλω πενήντα ευρώ. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε τίποτα. Μας καλούν οι τράπεζες, χρωστάμε παντού» εκφράζει με παράπονο ο ίδιος.
«Τι να το κάνω που είναι Πρωτομαγιά; Με τι όρεξη να πιάσουμε τον Μάη; Εδώ δουλέψαμε τη Μεγάλη Παρασκευή, που σταύρωσαν τον Χριστό, σήμερα θα μας πειράξει;» συμπληρώνει ο κ. Εφραιμίδης, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τον πάγκο περίπου δέκα χρόνια.
Καταλήγοντας, αναφέρει πως αν ήξερε ότι δεν θα υπήρχε κανείς, ενδέχεται και να μην πήγαινε και ο ίδιος για δουλειά σήμερα. «Μας είπαν να έρθουμε όποιοι θέλουμε να δουλέψουμε. Από ότι φαίνεται, είμαι ο μόνος που ήθελε».
Αρετή Τασούλα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.