, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Άρης Μακρής: Ο πατέρας μου πρόλαβε να με δει να πετυχαίνω

Ο Άρης Μακρής μεγάλωσε σε μια παραδοσιακή οικογένεια που την έχει ως πρότυπο και όπως είπε σε συνέντευξη του στο περιοδικό people ονειρεύεται να δημιουργήσει την δική του οικογένεια και να γίνει ένας καλός πατέρας όπως ήταν ο δικός του.

Ωστόσο μεγάλωσες σε μια οικογένεια με πολύ αγαπημένους γονείς.

«Τους γονείς μου δεν τους κράτησε η  βέρα που φορούσαν στο χέρι τους.’Ηταν πολύ αγαπημένοι και τους έχω ως πρ¬τυπο ζευγαριού και οικογένειας. Και να μην είχαν παντρευτεί στην εκκλησία, έτσι θα ήταν.’Εβλεπα σε εκείνους δύο ανθρώπους που είχαν να δώσουν πολλή αγάπη στα παιδιά τους»

‘Εχεις χάσει τον πατέρα σου.

«Συνέβη πριν από τεσσεράμισι χρόνια. Πρόλαβε να με δει να πετυχαίνω. Ήταν χαρούμενος για μένα και παραπάνω από υποστηρικτικός. Θυμάμαι ότι, όταν απογοητευόμουν και σκεφτόμουν να τα παρατήσω, εκείνος μου έλεγε να συνεχίσω. Με πίστεψε. Είμαι τυχερός που είχα αυτούς τους γονείς.’Εσπρωχναν και τα τρία τους παιδιά να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Η μαμά μου είναι η κλασική Έλληνίδα μάνα, που ανοίγει τις φτερούγες της ανεξαρτήτως ηλικίας των παιδιών»

Θέλεις να γίνεις μπαμπάς;

«Ναι, χωρίς να το έχω στο μυαλό μου πολύ κοντά. Θα ήθελα να γίνω καλός μπαμπάς, όπως ήταν ο δικός μου.»

Εχεις κάνει ήδη και δύο μιούζικαλ, τα Οικογένεια Addams και Mamma Mia!

“Δεν βρέθηκα τυχαία σε αυτόν το χώρο. Το ήθελα πολύ. Από την εφηβεία μου παρακολουθούσα τα μιούζικαλ. Τα χάζευα. Είναι κάτι που θέλω να συνεχίσω. Τώρα ετοιμαζόμαστε για την περιοδεία του Mamma Mia.

Ήσουν επιλογή της ίδιας της Δέσποινας Βανδή;

«Δεν το γνωρίζω. Σίγουρα θα με ενέκρινε ως ο πρώτος λόγος του θιάσου. Ήμουν επιλογή της σκηνοθέτριας θέμιδας Μαρσέλλου»

 Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Δέσποινα;

«Μια χαρά. Την εκτιμώ πολύ και ως επαγγελματία και ως άνθρωπο» είπε στο people.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.