, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Έβαλαν" όρια σε λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Χθες κλιμάκιο της Επιτροπής Λαϊκών αγορών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με επικεφαλής τον Προϊστάμενο  κ. Δημήτρη Πολυμέρου, συνοδευόμενο από το εντεταλμένο σύμβουλο του δήμου θέρμης κ. Σταύρο Κουγιουμτζίδη, καθώς και από τους Προέδρους των δημοτικών κοινοτήτων Νέας Ραιδεστού κ.Παναγιώτη Κατρανιά και Τριλόφου κ. Αικατερίνη Λιόλιου, ξεκίνησε τη διαδικασία της οριοθέτησης των χώρων, όπου πρόκειται να λειτουργήσουν οι δύο νέες Λαϊκές αγορές του δήμου.
Μετά τη διαδικασία της οριοθέτησης, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Προϊστάμενος κ. Πολυμέρου, ακολουθεί η  διαγράμμιση των χώρων λειτουργίας των λαϊκών αγορών και των θέσεων των επαγγελματιών πωλητών.Συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες ειδικό μηχάνημα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιήσει τη διαγράμμιση η οποία ολοκληρώνεται αυθημερόν και στη συνέχεια η αρμόδια υπηρεσία θα προχωρήσει στην ανακοίνωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όσους παραγωγούς – πωλητές επιθυμούν να διεκδικήσουν και να πάρουν τις σχετικές άδειες ώστε να ξεκινήσει η λειτουργία των δύο αγορών.
Να σημειωθεί τέλος, πως η οριοθέτηση στη δημοτική κοινότητα Τριλόφου, έγινε επί της οδού Νίκου Καζαντζάκη, από τη συμβολή της με την οδό Ν.Γ. Πεντζίκη έως τη συμβολή της με την οδό Σαμαράκη, καθώς και επί των οδών που περικλείουν το οικοδομικό τετράγωνο 16 και τις οδούς Βαφοπούλου, Αινεία και Ν.Γ Πεντζίκη, όπου θα φιλοξενείται σύντομα η λαϊκή αγορά κάθε Παρασκευή.Στη δημοτική κοινότητα Νέας Ραιδεστού του Δήμου Θέρμης, η οριοθέτηση πραγματοποιήθηκε  επί των οδών Αθανασίου Διάκου, από την Ε.Ο. Θεσ/κης – Πολυγύρου έως την οδό Πολυτεχνείου και επί της Πολυτεχνείου από την οδό Καβάφη έως την Κολοκοτρώνη και μόνο επί της οδού που εφάπτεται στο πάρκο και όχι στην πλευρά της οδού που υπάρχουν κατοικίες, όπου θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη, το αμέσως επόμενο διάστημα η λαϊκή αγορά της δημοτικής κοινότητας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.