, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έγκλημα Καλαμαριάς: Προσπαθούσε το θύμα να προστατευτεί με τα χέρια στη μανία των χτυπημάτων με σφυρί

Στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το μεσημέρι ο 31χρονος ψυκτικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 63χρονης που βρέθηκε νεκρή σε λίμνη αίματος από την κόρη της το πρωί της Πέμπτης, αφού της προκάλεσε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι με σφυρί. Ο ψυκτικός έχει περιγράψει στην αστυνομία όσα έγιναν στο σπίτι της γυναίκας το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν κλήθηκε από την 63χρονη για επισκευή του κλιματιστικού του σπιτιού.
Του Κώστα Καντούρη
Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα ζήτησε να επισκευάσει και τον σπιράλ αγωγό της αποχέτευσης, ο 31χρονος ψυκτικός είπε ότι είναι άλλη εργασία και δεν προλάβαινε να την κάνει, επειδή έπρεπε να εξυπηρετήσει σε άλλους πελάτες. Σύμφωνα με  την απολογία του, προκλήθηκε ένταση και η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει να φύγει από το σπίτι, ενώ εκείνος φέρεται να την έσπρωξε. Η γυναίκα  στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με όσα είπε ο 31χρονος, τον χτύπησε με το χέρι στο μάγουλο και τότε εκείνος πήρε το σφυρί, προκαλώντας την δεκάδες χτυπήματα στο κεφάλι. Το απίστευτο μένος του 31χρονου αποκαλύπτεται στην ιατροδικαστική έκθεση από το πλήθος των χτυπημάτων που έχει και στα χέρια, προσπαθώντας να προστατευτεί.
Ο 31χρονος μετά το στυγερό έγκλημα ψύχραιμος πήγε στο μπάνιο του σπιτιού του θύματος, πλύθηκε και συνέχισε τη δουλειά του με επισκέψεις σε άλλους πελάτες. Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί της επομένης.
Η τύχη πάντως έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια της 63χρονης. Από τη βλάβη στο κλιματιστικό ξεκίνησε το έγκλημα της Τετάρτης. Δέκα χρόνια πριν, ο σύζυγος της γυναίκας είχε χάσει τη ζωή του από τη νόσο των Λεγεωνάριων, ή αλλιώς νόσο των κλιματιστικών…

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.