, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έδωσε εξηγήσεις για την «αλλοίωση πληθυσμού» ο Άδωνις (Video)

Διευκρινήσεις θέλησε να δώσει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν με τη δήλωση του για “αλλοίωση πληθυσμού” με αφορμή τα όσα είπε σχετικά με το πολύνεκρο ναυάγιο με τους μετανάστες στους Παξούς
“Την ώρα που ήμουν σε μία τηλεοπτική εκπομπή στον ΑΝΤ1, βγήκε η είδηση για την επιχείρηση διάσωσης του Λιμενικού στους Παξούς μίας βάρκας με 50 λαθρομετανάστες. Την ώρα που μιλάγαμε δεν υπήρχαν νεκροί. Την ώρα που μιλάγαμε ήμασταν πριν από την είδηση για τους νεκρούς. Η είδηση για τους νεκρούς βγήκε περίπου δύο ώρες μετά. Όταν υπήρξαν οι νεκροί, άρχισαν να λένε ‘ντροπή στον Γεωργιάδη που μιλούσε για την προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας την ώρα που πνίγονταν άνθρωποι’ σημείωσε.
Υπενθυμίζεται ότι κ. Γεωργιάδης μιλώντας το Σάββατο στον ΑΝΤ1, ανέφερε: “Φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί το 112 και πήραν και τηλέφωνο. Έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας”.
Δείτε όσα εξήγησε μιλώντας στον  ΣΚΑΪ:

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.