, Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Έκτακτο μήνυμα απο 112 στα Τρίκαλα

Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 25-09-2020. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς». Αυτό αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα που στάλθηκε από το 112, όπως ενημερώνει στο Twitter η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Νωρίτερα ανακοινώθηκε πως σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων μπαίνει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων εξαιτίας αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού. Πλέον, στα Τρίκαλα, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, θα ισχύουν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής μέτρα τύπου Πόρου, Μεταξύ άλλων, οι πολίτες καλούνται να φορούν μάσκα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Υποχρεωτικά μάσκες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
Αναστολή κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης
Ανώτερος αριθμός παριστάμενων σε συναθροίσεις τα εννέα άτομα
4 άτομα σε κάθε τραπέζι στα καταστήματα εστίασης και καφέ, εκτός και αν είναι συγγενείς Α΄ βαθμού.
Υπενθυμίζεται ότι στην τοπική κοινωνία των Τρικάλων επικρατεί ανησυχία έπειτα από κρούσματα κορονοϊού σε γάμο. Σύμφωνα με το trikalavoice, από τα 11 κρούσματα στην περιοχή, τα 8 προέρχονται από τον γάμο.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.