, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες πρόσφυγες σε τροχαίο στην Εγνατία οδό

Άλλος ένας πρόσφυγας έχασε τη ζωή του και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Εγνατία οδό. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς ότι ένα ΙΧ έφυγε από τον δρόμο.
Το αυτοκίνητο με δύο διακινητές, έναν 26χρονο Σύρο που ήταν ο οδηγός και έναν 16χρονο Αιγύπτιο που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται κινούνταν χθες το βράδυ στην Εγνατία οδό με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη και στο ύψος του 1ου τούνελ του Παλιού Καβάλας βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε. Σύμφωνα με την αστυνομία δεν προηγήθηκε διέλευση του αυτοκινήτου από αστυνομικό μπλόκο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο αυτοκίνητο επτά διακινούμενους, από τη Συρία, την Αίγυπτο και τη Σομαλία, από τους οποίους ένας Σύρος ήταν νεκρός και πέντε τραυματίες.
Οι πρόσφυγες προήλθαν από τον Έβρο και είχαν κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου εξακολουθούν να νοσηλεύονται.
Κ. Κ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.