, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ένας όμορφος λαχανόκηπος γιορτάζει και δίνει οξυγόνο στη Θεσσαλονίκη

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας, με την υποστήριξη της Δημοτικής Ενότητας Τριανδρίας, διοργανώνει την Κυριακή 7 Οκτωβρίου μια εκδήλωση – «οξυγόνο» στο γκρι και το τσιμέντο της πόλης. «Ο κήπος μας γιορτάζει» είναι ο τίτλος του event, στο οποίο οι μικροί μαθητές, αλλά και κόσμος με ελεύθερη είσοδο, θα μπορέσουν να φυτέψουν τον φθινοπωρινό τους κήπο.

O Λαχανόκηπος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας αποτελεί αποτέλεσμα αγάπης και συνέργειας μεταξύ δασκάλων, μαθητών, γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας και εθελοντών φίλων του κήπου. Η δραστηριότητα του συνεχίζεται με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά.

Με θερμές ευχαριστίες σε υπηρεσίες και ανθρώπους του δήμου Θεσσαλονίκης, σε εθελοντές φοιτητές του ΑΠΘ που έχουν βοηθήσει έμπρακτα για τον καθαρισμό του κήπου, στην εναλλακτική κοινότητα ΠΕΛΙΤΙ για τη συμμετοχή της, στους γονείς και τα μικρά παιδιά του σχολείου, το 3ο Δημοτικό Τριανδρίας σας προσκαλεί σε μια δωρεάν επαφή με τη φύση.

*Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 11.00, Σαράφη & Νικ. Μπελογιάννη, Τριανδρία, είσοδος ελεύθερη

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.