, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ένταση με Μαρινάκη στην Τούμπα

Κατά την άφιξη του Ολυμπιακού υπήρξε πρόβλημα με την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο της Τούμπας με τον ισχυρό άνδρα των “ερυθρόλευκων” να σταματάει για λίγο μαζί με τη συνοδεία του έξω από την πόρτα των αποδυτηρίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα που δημιουργήθηκε είχε να κάνει με το γεγονός πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είχε διαπίστευση από την Super League που θα του έδινε τη δυνατότητα να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.

Οπότε από πλευράς ΠΑΟΚ βρέθηκε κοντά του ο Γιώργος Σαββίδης με τους δυο άνδρες να συζητούν για λίγη ώρα έξω από τα αποδυτήρια και τελικά να βρίσκεται λύση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να πηγαίνει απευθείας στη σουίτα των VIP που είχε παραχωρηθεί στον Ολυμπιακό.

Στον σύντομο διάλογο που είχαν οι δυο άνδρες ο οποίος ξεκίνησε κάπως έντονα, αλλά στη συνέχεια έπεσαν άμεσα οι τόνοι ο Βαγγελης Μαρινάκης φέρεται να είπε στον Γιώργο Σαββίδη πως απλά ήθελε να μπει στα αποδυτήρια για να ελέγξει ότι όλα ήταν καλά κι όχι να μπει στον αγωνιστικό χώρο.

πηγή sport24.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.