, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έργα οδοποιίας στο δήμο Νεάπολης-Συκεών-Αλλάζει δρομολόγιο η γραμμή 25 του ΟΑΣΘ

Εργασίες οδοποιίας γίνονται  στην οδό Αγίου Γεωργίου και θα συνεχιστούν και αύριο, Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να αλλάζει πορεία η γραμμή Νο25 του ΟΑΣΘ  ακολουθώντας τη διαδρομή Παν. Τσαλδάρη-Δαβάκη-Λαγκαδά.
Τα έργα οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιούνται στη Δ.Ε. Νεάπολης, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ, περιλαμβάνουν ολική ανακατασκευή του οδοστρώματος με την απομάκρυνση του παλιού και φθαρμένου τάπητα και επίστρωση των οδών με νέου τύπου αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα, και αποτελούν τμήμα μιας μεγάλης εργολαβίας για τη Δ.Ε. Νεάπολης συνολικού προϋπολογισμού 1.543.900 ευρώ, που συμπεριλαμβάνει έργα ηλεκτροφωτισμού με εγκατάσταση σύγχρονων φωτιστικών (άλλα ολοκληρώθηκαν και άλλα είναι σε εξέλιξη) και καλύπτεται πλήρως από το δημοτικό ταμείο.
Σύμφωνα με τη μελέτη, στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων εντάσσονται οι οδοί Αριστοτέλους, Αθανασίου Διάκου (από Μαδύτου έως Κ.Καραμανλή), Ανατολικής Ρωμυλίας (από Αριστοτέλους έως Λ. Βύρωνος), Λ. Βύρωνος (από Ελ. Βενιζέλου έως Υδρ. Παπαγεωργίου), Αγίας Λαύρας (από Λαγκαδά έως Π.Τσαλδάρη) και Αγ. Γεωργίου (από Λαγκαδά έως Π. Τσαλδάρη). Ήδη οι πρώτες οδοί Αριστοτέλους, Αγ. Λαύρας και τμήματα της Αθ. Διάκου και Αν. Ρωμυλίας έχουν αναμορφωθεί και παραδοθεί στους πολίτες.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.