, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έργα συντήρησης στην Εξωτερική Περιφερειακή

Εργασίες συντήρησης στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και σε τμήματα της οδού Λαγκαδά πραγματοποιούνται από την Διεύθυνση  Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, θα εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος:

1. Στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, μετά την έξοδο αυτής προς Ν. Ευκαρπία, με κατεύθυνση ανατολικά και με αποκλεισμό της μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη μεσαία και αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία στην έξοδος προς Ν. Ευκαρπία θα διεξάγεται κανονικά.

2. Στην οδό Λαγκαδά, μεταξύ του Πολιτιστικού Κέντρου Σταυρούπολης και του Στρατοπέδου Παύλου Μελά, σε ένα σημείο στην κατεύθυνση προς κέντρο και σε δύο σημεία στην κατεύθυνση προς Καβάλα (απόξεση τροχαυλακώσεων).

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες με ώρα έναρξης 6:30 π.μ. με διάρκεια περίπου 5 ώρες (μέχρι περίπου τις 11:30 π.μ.)

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.