, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έτσι συμπληρώνεται το παζλ για την υπόθεση της εξαφάνισης

Του Κώστα Καντούρη
 
Κοντά στη λύση του γρίφου που κρύβεται πίσω από την υπόθεση εξαφάνισης της 10χρονης στην Τούμπα, η οποία βρέθηκε 44 ώρες μετά, συγκεκριμένα χθες το πρωί, όταν εμφανίστηκε σε βενζινοπώλη της Καλαμαριάς, εκτιμούν ότι βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης. Έγκυρες πηγές αναφέρουν πως οι αστυνομικοί του τμήματος προστασίας ανηλίκων και αναζητήσεων της ασφάλειας, είναι κοντά σε όλες τις απαντήσεις για την εξαφάνιση του παιδιού, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο από το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης.
Στην ασφάλεια από χθες το πρωί είναι σε εξέλιξη έρευνες που γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχουν βρεθεί στοιχεία που επιβεβαιώνουν την πορεία του παιδιού και με βάση αυτά εξετάζονται πρόσωπα που ενδεχομένως να συνδέονται με την εξαφάνιση. Έχουν τεθεί επί τάπητος όλες οι καταθέσεις που είχαν δοθεί πριν τον εντοπισμό του παιδιού και το παζλ συμπληρώνεται με νέα στοιχεία. Το ίδιο το παιδί κρίθηκε από τους παιδοψυχολόγους πως έπρεπε να βρεθεί σε καλύτερο περιβάλλον γι’ αυτό με αφορμή και τις εξετάσεις για την υγεία του διακομίστηκε σε νοσοκομείο. «Είναι καλύτερο να ξεκουραστεί για να βοηθήσει και το ίδιο το παιδί στις έρευνες λέγοντας τι συνέβη», έλεγαν στην Karfitsa γνώστες των γεγονότων.
Στο οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού επικρατεί αναστάτωση και μέχρι χθες αργά το βράδυ κατέθεταν στις διωκτικές αρχές τόσο η μητέρα του όσο και ο πατριός του. Ο αδερφός της μικρής έλεγε το απόγευμα στα μέσα ενημέρωσης πως «όλοι είμαστε ύποπτοι» και δεν είχε ενημερωθεί ούτε αυτός για τα όσα εξετάζονται στην ασφάλεια, ενώ επισήμανε ότι δεν του επιτράπηκε να δει ούτε τη μητέρα του ούτε την αδελφή του. Άφηνε όμως να εννοηθεί ότι η απάντηση βρίσκεται κοντά στον οικογενειακό κύκλο τους. Πηγές έλεγαν πάντως ότι είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η έρευνα και να γίνουν γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε το παιδί και έμεινε εκτός του σπιτιού του για διάστημα μεγαλύτερο της μιάμισης μέρας.
https://www.karfitsa.gr/%cf%80%ce%b1%ce%b9%ce%b4%ce%bf%cf%88%cf%85%cf%87%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-10%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b7-%ce%be%ce%b5%cf%84%cf%85/

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.