, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έφερε κόσμο με λεωφορεία από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ο Μαριάς

Η αγωνία του να γεμίσει τη μεγάλη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου “Ιωάννης Βελλίδης” στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, οδήγησε  τον ανεξάρτητο ευρωβουλευτή Νότη Μαριά να ναυλώσει λεωφορεία  που γέμισαν με Αθηναίους πολίτες, οι οποίοι  ήρθαν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη.

Τα λεωφορεία γέμισαν, κυρίως με γυναικείο πληθυσμό που  βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στη Θεσσαλονίκη , να συναντηθούν με φίλους και συγγενείς και φυσικά να παραστούν το απόγευμα στην εκδήλωση του Νότη Μαριά.  Την εκδηλώση, όπου έγινε κοπή της πίτας, διοργάνωσε  η Πολιτική Ομάδα των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με θέμα: «Ανασκόπηση Κοινοβουλευτικών Δραστηριοτήτων 2018 Ευρωβουλευτή Νότη Μαριά και Πολιτικής Ομάδας ECR στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ακολούθησε  καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορευτικά της Παμμακεδονικής Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος-Αυστραλίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέτα Νομού Άρτας. Ακολούθως οι τολμηροί Αθηναίοι μπήκαν ξανά στα λεωφορεία και επέστρεψαν στην πρωτεύουσα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.