, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Έφυγε από τη σύσκεψη στο υπουργείο και πήγε να παντρευτεί χωρίς να το μάθει κανείς

Συνέντευξη στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ έδωσε ο αναπληρωτής τομεάρχης Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Καραγκούνης. Μάλιστα είπε την ιστορία που κρύβεται πίσω από το πως έγινε γνωστό ότι παντρεύτηκε.
”Συνέβη ένα περιστατικό και τελικά έγινε γνωστός ο γάμος. Ήμουν στο υπουργείο την ημέρα του γάμου μέχρι τις 5 το απόγευμα, διότι είχαμε μια πολύ σημαντική σύσκεψη. Με πήρε ένας δημοσιογράφος τηλέφωνο εκείνη την ώρα και κάναμε μια συνήθη κουβέντα για τα τρέχοντα θέματα. Με ρώτησε πού ήμουν και του είπα: «Στο υπουργείο». Την επόμενη ημέρα έμαθε ότι είχα παντρευτεί, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Καλά, ρε Κώστα, μιλούσαμε στις 5, πότε παντρεύτηκες;». Ο γάμος έγινε στις 7 και έτρεξα μόλις τελείωσε η σύσκεψη. Εκεί που προσπάθησα να το αποκρύψω, τελικά δεν κατέστη δυνατό, διότι το περιστατικό γράφτηκε από τον συνάδελφό σας την επόμενη ημέρα”, είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.