, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

«Έχω γίνει μονόχνοτος! Αποφεύγω να σηκώσω το τηλέφωνο, να κανονίσω μια συνάντηση»

Στο Down Town έδωσε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με τη δημοσιότητα.

«Και το ότι ξέρετε ότι είμαι παντρεμένος με τη Μπέσυ Μάλφα για μένα είναι ήδη πολύ. Η προσωπική ζωή πάντα θεωρούσα ότι πρέπει να μένει προσωπική. Αναγκαίο κακό είναι η δημοσιότητα. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και μακάρι μετά, ούτε στον δρόμο να μην με αναγνωρίσουν.
Μεγαλώνοντας, κατάλαβα ότι δεν μπορώ πια να υποκρίνομαι. Στο παρελθόν έχω ανεχτεί συνεντεύξεις που με ρωτούσαν πράγματα που δεν με ενδιέφερε καθόλου να επικοινωνήσω στον κόσμο αλλά το ανεχόμουν χάριν της προβολής του έργου. Τώρα θα πω “ευχαριστώ πολύ, δεν θα μιλήσω γι’ αυτό” ή “δεν θα δώσω τη συνέντευξη, χαίρεται”.
Μεγάλωσα και δεν αντέχω άλλο. Βαρέθηκα μερικά πράγματα. Βαρέθηκα να με ρωτάνε για τα προσωπικά μου. Βαρέθηκα να δίνω συνεντεύξεις οι οποίες είναι εξαρχής καταδικασμένες. Ξέρεις ότι θα σε παίξουν ανάμεσα στα botox και τα χαλιά και δεν θα σε δει κανένας. Θα κόψουν επίσης ό,τι ουσιώδες έχεις πει και θα βάλουν τα επουσιώδη μόνο. Όπως βαρέθηκα και τις δημόσιες σχέσεις. Γενικά έχω γίνει μονόχνοτος και δεν το λέω για καλό αυτό. Το βλέπω να συμβαίνει: αποφεύγω να σηκώσω το τηλέφωνο, να κανονίσω μια συνάντηση κ.ο.κ.», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.