, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ήλιος και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα- Αναλυτική πρόγνωση

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο αραιές νεφώσεις και άνοδο των μεγίστων θερμοκρασιών περιμένουμε την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 0 έως 17 , στα κεντρικά ηπειρωτικά από 2 έως 21 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 19, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 6 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 17 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 16 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες από τις απογευματινές ώρες, ενώ νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

πηγή meteo.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.