, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αγανακτισμένο το προσωπικό του ΤΕΙ Σίνδου

Σε διαμαρτυρία προχώρησε το διοικητικό προσωπικό του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εκπαιδευτικοί και ειδικό εργαστηριακό προσωπικό διαμαρτύρονται για την διακοπή των ειδικών δρομολογίων λεωφορείων από και προς το ΤΕΙ.
Εδώ και τρείς ημέρες και μετά από απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου οι μετακινήσεις με τα λεωφορεία έχουν σταματήσει, προκαλώντας προβλήματα μετακίνησης στο  προσωπικό του Ιδρύματος. «Μέχρι τώρα το Ελεγκτικό Συνέδριο πραγματοποιούσε έλεγχο νομιμότητας των δαπανών στο Ίδρυμα, αλλά τώρα φαίνεται πως προχωρά και σε έλεγχο σκοπιμότητας» δήλωσε  χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Διοικητικού Προσωπικού του ΤΕΙ Νικόλαος Τσίτση. Όπως ανέφερε επίσης ο ίδιος υπηρεσιακά λεωφορεία θα καλύπτουν τις ανάγκες περίπου 500 ατόμων σε προσωπικό, τα οποία διανύουν καθημερινά  απόσταση 18 χλμ. Ωστόσο τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ δεν συμπίπτουν με τα ωράρια των εργαζομένων, ενώ ήδη με δυσκολία προσπαθούν να εξυπηρετηθούν  27.000 σπουδαστές του ΤΕΙ.

#Tags: ΟΑΣΘ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.