, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

'Αδ. Γεωργιάδης: «Εύχομαι ο πρώην πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος»

Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση και ειδικότερα στον Α.Τσίπρα εξαπέλυσε με αντικείμενο την υπόθεση Novartis και τη μη προσέλευση μαρτύρων στις προγραμματισμένες καταθέσεις,ο υπ.Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδ.Γεωργιάδης.
Ο κ.Άδ.Γεωργιάδης σε σχόλιο του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ επέμεινε στην ανάγκη προσαγωγής των μαρτύρων Μάξιμου Σαράφη και  Αικατερίνης Κελέση, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα για την υπόθεση και να αποκατασταθεί η υπόληψη όσον θίχτηκαν.

Υπογράμμισε ότι είναι καθήκον της Δημοκρατίας «να βρει ποιοι έστησαν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά, όχι για λόγους εκδίκησης, αλλά για να μη σκεφτεί ποτέ κανείς στο μέλλον να στήσει τέτοιου μεγέθους παραδικαστικό κύκλωμα, χρησιμοποιώντας ακόμα και εν ενεργεία εισαγγελείς με σκοπό να αλλοιώσουν τους πολιτικούς συσχετισμούς και τη βούληση του ελληνικού λαού».
Ο ίδιος επετέθη και προσωπικά στον τέως πρωθυπουργό, τονίζοντας πως εύχεται «για το  καλό της Δημοκρατίας μας ο πρώην Πρωθυπουργός να μην είναι εμπλεκόμενος».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.