, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αλέξης Κούγιας: «Ο Λάκης Λαζόπουλος… ασήμαντο ανθρωπάκι»

Με αφορμή το επεισόδιο που είχαν πριν από μερικές μέρες στο Αθηνών Arena ο Αλέξης Κούγιας και ο Λάκης Λαζόπουλος, ο γνωστός δικηγόρος μιλάει στο Secret των Παραπολιτικών και τη Ματίνα Σπυροπούλου. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, τον χαρακτηρίζει «ασήμαντο ανθρωπάκι».

«Δεν μιλάμε για κανέναν ξυλοδαρμό, ελάχιστοι μάλιστα αντιλήφθηκαν την κατάσταση, καθώς επ’ ουδενί υπήρξε. Ούτε ξύλο έπεσε ούτε χαστούκια ούτε τίποτα. Ήταν μια ξεκάθαρη εκδήλωση αποδοκιμασίας. Ένα πιάσιμο από τα ρούχα, περισσότερο για να με δει στο πρόσωπο», λέει ο Αλέξης Κούγιας.

Σύμφωνα με τον ίδιο του είπε: «Τώρα που είμαστε εδώ, σήκω επάνω να μετρηθούμε». Το να μετρηθούμε, σημειώνει «έχει πολλές έννοιες, αφού όλα αυτά τα χρόνια υποτίθεται ότι με σατιρίζει ως άνθρωπο κατώτερου ύψους από εκείνον. Ήταν ένα ανθρωπάκι, το οποίο δεν μπορεί καν να αντιδράσει με στοιχειώδη ανδρική συμπεριφορά. Συναντηθήκαμε face to face και φάνηκε ένα ασήμαντο ανθρωπάκι.

Τα είχε χάσει η Μαρινέλλα. Δεν μου είπε τίποτα. Ούτε καν μίλησε. Δεν συμμετείχε καν. Δεν σηκώθηκε καν από το κάθισμά της, όπως και κανένας από την παρέα.

Σηκώθηκαν και μίλησαν με χειρότερα λόγια αποδοκιμασίας γι’ αυτόν και μου είπαν «άσ’ τον», φοβούμενοι μην τον χτυπήσω. Δεν τον άγγιξα. Είναι ψέματα ότι του χτύπαγα το κεφάλι στο τραπέζι. Και όταν απομακρύνθηκα από το περιστατικό, κανείς δεν με πείραξε. Έχουν φτιάξει ένα ψεύτικο σκηνικό με δήθεν μπράβους. Κανείς δεν με ακούμπησε. Γύρισα στο τραπέζι μου, που ήταν πέντε μέτρα από το τραπέζι του Λαζόπουλου και παρακολούθησα το υπόλοιπο πρόγραμμα επί 4 ώρες μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου μου».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.