, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αλ.Κούγιας: «Ο Αναστασιάδης δεν κάνει…»

Συνέχεια στην «κόντρα» του με τον τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας Αγγελο Αναστασιάδη έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε στο «Metropolis».
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Έχω έναν ανοιχτό λογαριασμό με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος παραιτήθηκε από τη Λάρισα μετά από μια άσχημη ήττα και όταν ήρθε ο Γραμμένος ζήτησε αποζημίωση. Πράγματι έχω προηγούμενα με τον Αναστασιάδη. Στενοχωρήθηκα πολύ, διότι αλλιώς τον περίμενα. Να δω πώς θα καθαρίσουν τώρα στην ΕΠΟ, που διαβάζω ότι σκέφτονται να τον διώξουν. Ο Αναστασιάδης δεν κάνει γενικώς. Αν δεν γνωρίσεις έναν άνθρωπο στην ομάδα σου, δεν τον ζήσεις στα αποδυτήρια, σε κάποια κρίση, δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη. Δεν κάνει για πουθενά ο Αναστασιάδης, αυτή είναι η άποψή μου. Δεν περίμενα ποτέ ένας άνθρωπος που λέει ότι είναι άνθρωπος του Θεού να διεκδικεί λεφτά που δεν τα δούλεψε και δεν τα δικαιούται επειδή παραιτήθηκε».
Για τον Λάκη Σημαιοφορίδη: «Κατά σύμπτωση από την ημέρα που εξελέγη πρόεδρος ο κ. Γραμμένος, εμφανίστηκε σε πολύ σημαντικές υποθέσεις ο Λάκης Σημαιοφορίδης. Και στη δική μας με τον Αναστασιάδη, που η Επιτροπή Εφέσεων ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση. Τώρα βρήκαν και μια νέα φόρμουλα. Επιδικάζουν 30 χιλιάδες ευρώ για υποθέσεις παικτών ελευθέρων που πήραν επαγγελματικές ομάδες με συναίνεση ερασιτεχνικών σωματείων. Παιδιών που δεν έπαιξαν ούτε σε ομάδες Κ20. Και σε αυτές τις υποθέσεις εμπλέκεται ο κ. Σημαιοφορίδης».
Για τον αγώνα της Εθνικής με την Αρμενία: «Αν παίξει κανονικά η Εθνική μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα. Ας παίξει με 3-5-2, αλλά να βάλει κανονικό σέντερ φορ, τον Κουλούρη ή τον Ντουρμισάι. Ας βάλει τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σιόβα στόπερ, οι ακραίοι είναι καλοί. Με δύο αμυντικά χαφ, τον Φορτούνη δεκάρι και Μασούρα, Ντουρμισάι μπροστά. Να κατεβάσει κανονική ομάδα. Αν αληθεύει ότι στην τελευταία προπόνηση τους έβαλε να παίζουν επτά εναντίον 15 καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.