, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αμπούλες κολλαγόνου Vs Αμπούλες υαλουρονικού οξέως

Κολλαγόνο
Πρωτεΐνη η οποία δίνει ζωντάνια και υγιή εμφάνιση στην επιδερμίδα αφού υποστηρίζει την δομή των συνδετικών ινών. Η πρώτη αιτία που το δέρμα σας χάνει την λεία του εμφάνιση και την ελαστικότητα του, είναι η μείωση του επιπέδου του κολλαγόνου. Ένα πρόβλημα του κολλαγόνου είναι πως δεν μπορούμε να το προσλάβουμε από κανένα είδος τροφής. 
Καθώς το επίπεδο κολλαγόνου αρχίζει να μειώνεται από την ηλικία των 20 και μετά, οι αμπούλες κολλαγόνου της σειράς Aslavital για άτομα 25+, είναι ειδικά σχεδιασμένες για πραγματική βελτίωση της κατάστασης της επιδερμίδας. Ιδανικές και για ευαίσθητο δέρμα, έχουν έντονο ενυδατικό αποτέλεσμα και συνεισφέρουν στην φανερή μείωση των γραμμών της επιδερμίδας. Επίσης, χάρη στην μοναδική σύνθεση με κολλαγόνο, λάδι ρυζιού, φερουλικό οξύ, φυσικό άργιλο και εκχύλισμα goji, η θεραπεία με τις αμπούλες ενεργοποιεί και αναγεννά τα κύτταρα ενώ παράλληλα προστατεύει από το οξειδωτικό άγχος.   

Υαλουρονικό Οξύ
Το υαλουρονικό οξύ είναι μια ουσία, ο οποία βρίσκεται κυρίως στους συνδετικούς ιστούς, στις αρθρώσεις και στην ουσία που περιβάλλει τα κύτταρα της επιδερμίδας. Απορροφά 1000 φορές το βάρος του σε νερό, προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες, «γεμίζει» τις ρυτίδες. Μετά τα 40 αρχίζει να μειώνεται η παραγωγή υαλουρονικού οξέος και τότε η επιδερμίδα αρχίζει να αφυδατώνεται, να χάνει τον όγκο και την ελαστικότητά της και να χαλαρώνει.
Τα προϊόντα με κύριο συστατικό το υαλουρονικό οξύ έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Με τις αμπούλες υαλουρονικού οξέως της σειράς Evolution με 5% περιεκτικότητα, η επιδερμίδα ανακτά τον όγκο της και οι ρυτίδες “γεμίζουν” εκ των έσω. Χάρη της σύνθετης δράσης του προϊόντος, χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε λιπαρή και κανονική επιδερμίδα ενυδατώνοντας, προστατεύοντας και αυξάνοντας της ελαστικότητα του δέρματος, ενώ σε ξηρή και ώριμη επιδερμίδα ενυδατώνει, αναγεννά, αυξάνει την ελαστικότητα και έχει εκπληκτικό αντιρυτιδικό αποτέλεσμα.  
 

 
Διαφορά Κολλαγόνου και Υαλουρονικού Οξέως.

Η κύρια τους διαφορά βρίσκεται στη δομή τους. Ενώ το κολλαγόνο είναι μία ανθεκτική πρωτεΐνη και όταν χρησιμοποιείται για το δέρμα μπορεί να βελτιώσει την ελαστικότητά του, μειώνοντας τις ρυτίδες και λεπτές γραμμές, το υαλουρονικό οξύ είναι πολυσακχαρίτης, ο οποίος βρίσκεται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, λειτουργεί σαν λιπαντικό και μπορεί να κρατήσει το δέρμα απαλό και υγιές, βοηθώντας το να συγκρατήσει το νερό.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.