, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αναβάλλεται το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών λόγω κορονοϊού

Την απόφαση να αναβάλουν το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μετά και την εμφάνιση τεσσάρων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα πήραν οι διοργανωτές. Η έναρξη του Φόρουμ είχε προγραμματιστεί για την προσεχή Πέμπτη 5 Μαρτίου.
Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές του Φόρουμ: «η χθεσινή ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που αναβάθμισε την εκτίμηση κινδύνου του κορονοϊού σε «πολύ υψηλή», μας υποχρεώνει να αναβάλουμε την εκδήλωση, σκεπτόμενοι πρωτίστως την προστασία και την ασφάλεια όλων των συνέδρων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, τους εργαζόμενους στο Φόρουμ, και τους κατοίκους της περιοχής. Ευχαριστούμε θερμά τους συνέδρους, χορηγούς, συνεργάτες, και όλους τους φίλους του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών για την διαρκή συμπαράσταση τους».
Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του Φόρουμ θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Ωστόσο, επικρατέστερο θεωρείται το χρονικό διάστημα από τα τέλη Μαΐου ως τις αρχές Ιουνίου για την πραγματοποίησή του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.