, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανακοίνωσε τον Σιμάο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου μέσου, Νταβίντ Σιμάο, ο οποίος ανήκε στη βελγική Αντβέρπ. Τη φανέλα με τον αριθμό 22 επέλεξε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής.
Ο Σιμάο αποτελεί την τέταρτη φετινή μεταγραφή της Ένωσης μετά τους Παουλίνιο, Γιώργο Αθανασιάδη και Όγκνιεν Βράνιες.
Ο Σιμάο είναι αριστεροπόδαρος και, όπως γράφουν τα αθλητικά Μέσα στην Πορτογαλία, είναι το είδος του ποδοσφαιριστή που βλέπει γήπεδο, διαθέτει καλές μεταβιβάσεις και επικίνδυνα στημένα. Η καριέρα του 29χρονου άρχισε στην Μπενφίκα και στη συνέχεια έπαιξε σε Πάσος Φερέιρα, Κοΐμπρα, Μαρίτιμο, Αρούκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μποαβίστα.
Την καλύτερή του σεζόν στην Πορτογαλία ο Σιμάο την έκανε φορώντας τη φανέλα της Αρούκα, με 79 συμμετοχές και 11 γκολ σε τρία χρόνια. Συνολικά έχει 181 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Νταβίντ Σιμάο από τη βελγική Royal Antwerp FC. O 29 ετών Πορτογάλος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα μας και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 22.
Ο Νταβίντ Σιμάο γεννήθηκε στις 15 Μαΐου 1990 στις Βερσαλλίες της Γαλλίας. Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Από δέκα ετών έγινε μέλος των ακαδημιών της Μπενφίκα, με την οποία υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Στη συνέχεια φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες των Πάσος Φερέιρα, Ακαντέμικα, Μαρίτιμο, Αρούκα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και Μποαβίστα. Συνολικά στην πρώτη κατηγορία του πορτογαλικού πρωταθλήματος μετράει 181 συμμετοχές, με 18 γκολ και 13 ασίστ.
Νταβίντ, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.