, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Σπύρος Βούγιας;

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος
Ο πρώην Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σπύρος Βούγιας έχει καταλήξει στην ημερομηνία που θα ”ανοίξει” τα χαρτιά του σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.
Η ανακοίνωση αυτή θα γίνει το επόμενο διάστημα. Ωστόσο να θυμίσουμε ότι πλησιάζει και η ”επέτειος”των 20 χρόνων από τότε που ο κ. Βούγιας είχε ανακοινώσει την υποψηφιότητα του για τις δημοτικές εκλογές της τότε εποχής, συγκεκριμένα στις 15 Οκτωβρίου.
«Σε αναμμένα κάρβουνα»
Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βούγιας κινείται σε προεκλογικούς ρυθμούς καθώς όπως προκύπτει και από το ρεπορτάζ της Κarfitsa εδώ και αρκετό διάστημα έχει μιλήσει για «καυτό πολιτικά Σεπτέμβρη» σχετικά με την πιθανότητα διεκδίκησης του δημαρχιακού θώκου στις επικείμενες εκλογές του Μαΐου.
Όπως μαθαίνει η Karfitsa το τελευταίο διάστημα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και παρασκήνιο μεταξύ της Χαριλάου Τρικούπη και του εν δυνάμει υποψηφίου καθώς εδώ και καιρό υπάρχει έντονο φλερτ από πλευράς του κ.Βούγια για άμεση και σθεναρή στήριξη του ΚΙΝ.ΑΛ προς το πρόσωπο και την υποψηφιότητα του.
Θα εκφράσει τελικά ο Σπύρος Βούγιας την Κεντροαριστερά στη Θεσσαλονίκη;

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.