, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αναστασιάδης: Αν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν πιστεύει στην πρόκριση ας μην είναι εδώ

Ο Άγγελος Αναστασιάδης απάντησε στις δηλώσεις του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, τονίζοντας πως… «αν δεν πιστεύει στην πρόκριση, ας μην είναι εδώ».
Η δήλωσή του, ήταν η εξής: «Εγώ να απαντήσω. Εγώ πιστεύω ότι θα πάμε στα τελικά. Το είπα, βλέποντας εμάς και τις άλλες ομάδες. Πιστεύω πως μπορούμε. Εάν ο κύριος Παπασταθόπουλος δεν το πιστεύει, δεν μπορεί να είναι εδώ. Όποιος έχει αυτήν την άποψη, δεν μπορεί να είναι εδώ. Τι θα πει τα παρατάμε; Εγώ δεν έμαθα να τα παρατάω. Εμένα όμως δεν μου είπε ο Παπασταθόπουλος. Γιατί δεν το είπε στα αποδυτήρια; Το ανακοίνωσε που; Στις εφημερίδες; Να μας το έλεγε ότι δεν μπορεί να συμμετέχει. Αυτομάτως βγάζει τον εαυτό του απ’ έξω από την Εθνική. Να γλιτώσουμε τα άλλα παιδιά. Ρωτήστε, λοιπόν, τον Φορτούνη, τον Σιόβα και τον Σάμαρη για το εάν κάποιος από αυτούς δεν το πιστεύει. Αυτή είναι η απάντηση που σας δίνω εγώ».
Για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί και το αν έχει μέλλον η ομάδα: «Ποιος να συνεχίσει; Εγώ; Γιατί να παραιτηθώ; Υπάρχει κάποιος λόγος; Κατάλαβα το τι λέτε. Οι εγωισμοί; Ποιοι εγωισμοί; Δεν έχει καμία σχέση αυτή η ερώτηση με το αγωνιστικό κομμάτι. Εγώ θα μιλήσω για το παιχνίδι. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα. Είμαι πικραμένος από το αποτέλεσμα. Τώρα εάν δεν την είδατε καλή, είναι μία προσωπική άποψη. Εμείς αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Βρεθήκαμε πάλι να χάνουμε, χωρίς να υπάρχει λόγος. Χάσαμε ευκαιρίες και παίξαμε ποδόσφαιρο. Κάναμε τρία λάθη και δώσαμε γκολ στον αντίπαλο. Φταίει ο προπονητής που δίνει ο παίκτης λάθος πάσα; Φταίει ο προπονητής. Η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία, με τις συνθήκες που υπάρχουν».
Για τα προβλήματα στην άμυνα: «Δεν είμαστε καλοί άνθρωποι. Δε μας ανάγκασε κανένας να κάνουμε τα λάθη. Τι να πω για τις λάθος πάσες; Τι να πω; Να πω για τον Σιώπη; Που μπήκε και τραυματίστηκε το παιδί και δεχθήκαμε γκολ; Είμαστε σε κακό φεγγάρι. Δε μας θέλει από πάνω. Οι άλλοι είναι καλύτεροι και δεν θα μας τα δίνουν. Στο τρίτο γκολ η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι και ενώ είμαστε έξι, γυρίζει στον έναν παίκτη τους. Δεν τα παράτησαν οι παίκτες. Θυσιάζουν τις διακοπές τους. Είπα για τον Σιώπη, διότι τραυματίζεται στο κέντρο και μένουμε με δέκα και δεχόμαστε γκολ. Εμείς πληρώνουμε τα δικά μας σφάλματα ενώ οι αντίπαλοι δεν τα πληρώνουν».
Για τα χαμένα ημίχρονα στα παιχνίδια και ότι αδικεί η Εθνική τον εαυτό της: «Αν το βλέπουμε; Το έχουμε συζητήσει και δυστυχώς επαναλαμβάνεται. Είναι αδιανόητο και απάντηση δεν υπάρχει. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, κάναμε φάσεις, το πάλεψαμε. Ένα ματς εάν ξεκινήσει και τελειώσει στραβά το ήθελε ο ‘πάνω’. Δεν μας θέλει. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παιδιών. Δεν το βλέπετε εσείς πως προσπαθούσανε με δέκα παίκτες έως το 95′; Δεν μπορώ να ζητήσω κάτι άλλο».
Για την προσπάθεια της Εθνικής στο ματς: «Κάναμε γύρω στις 15 πλαγιοκοπήσεις στο πρώτο ημίχρονο. Μην αδικείτε τόσο τα παιδιά. Κάντε κριτική σε μένα, αλλά μην αδικείτε τα παιδιά. Εγώ εστιάζω στην προσπάθεια που γίνεται. Εάν την έκανε αυτή την δήλωση ο αρχηγός της Εθνικής, με στεναχωρεί. Εμείς και χωρίς αυτόν θα συνεχίσουμε και θα τα καταφέρουμε. Εάν είμαστε εδώ μέχρι το τέλος εγώ και τα παιδιά αυτά, θα το κάνουμε πραγματικότητα. Βλέπω τους αντιπάλους και τα παιδιά τα δικά μου. Αυτή είναι η απάντηση η δική μου και στον κύριο Παπασταθόπουλος και σε όλους. Εγώ είμαι στην διάθεσή τους. Εμένα το συμβόλαιό μου είναι μέχρι τον Νοέμβριο και να πάω εκεί την Εθνική. Εάν δεν κάνω, θα φύγω. Εάν το κάνω όμως; Ελάτε να τα ρωτήσετε τα παιδιά. Έχουμε κάνει πολύ μεγάλα βήματα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.