, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανεβάζει τους τόνους ο Σ. Σιμόπουλος

«Μέτωπο» με δυο υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης άνοιξε τις τελευταίες μέρες ο πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος.
Η αρχή έγινε την Τετάρτη έπειτα από δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη στα εγκαίνια υπόγειας διάβασης στη Μενεμένη. Ο κ. Σπίρτζης δήλωσε ότι «η συντηρητική παράταξη δεν έδωσε σημασία στην δυτική Θεσσαλονίκη», δίνοντας έτσι στον κ. Σιμόπουλο πάτημα να υπογραμμίσει πως ο υπουργός παρουσιάζει «παραποιημένη εικόνα που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα» και να σημειώσει ότι το εν λόγω έργο «ολοκληρώθηκε σχεδιαστικά, εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση του και δημοπρατήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά την τριετία 2012-2014…»
Η συνέχεια δόθηκε την επόμενη, ενόψει της επικείμενης (την ίδια μέρα) συνάντησης της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου με τον δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρο Κυρίζογλου σχετικά με την κατασκευή του Καλλιτεχνικού Σχολείου. Ο κ. Σιμόπουλος προχώρησε σε «συστάσεις» προς την υφυπουργό, εκφράζοντας δημοσίως την ελπίδα του πως η κ. Νοτοπούλου «θα κρατήσει τη μπάλα χαμηλά» και δε θα βιαστεί να πανηγυρίσει, χωρίς να γνωρίζει την ιστορία του έργου. «Που είναι το πολυδιαφημισμένο κυβερνητικό ενδιαφέρον για τη δυτική Θεσσαλονίκη;» αναρωτήθηκε ο κ. Σιμόπουλος, για να απαντήσει ο ίδιος: «Εξαντλείται στα εγκαίνια έργων που δημοπράτησαν προηγούμενες κυβερνήσεις»!
Αν μη τι άλλο, ο κ. Σιμόπουλος –υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2015 και από τα ονόματα που παίζουν δυνατά στη ΝΔ ως υποψήφιος και στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές του 2019 (κάτι που και ο ίδιος, άλλωστε, δεν κρύβει)– έχει ξεκινήσει από νωρίς να ανεβάζει τους τόνους…
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.