, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανθρωποκυνηγητό διαδηλωτών – αστυνομίας στην Τσιμισκή

Στην οδό Τσιμισκή βρίσκονται αυτήν την ώρα διαδηλωτές οι οποίο προσπαθούν να φτάσουν στην Εγνατία και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Επικρατεί ένταση με διαδηλωτές να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο και παράλληλα μερίδα από αυτούς να υψώνει το χέρι αναπαριστώντας  ναζιστικό χαιρετισμό. Οι αστυνομικοί έχουν εγκλωβίσει τους διαδηλωτές στην Τσιμισκή οι οποίοι έχουν αναποδογυρίσει κάδους απορριμάτων ενώ νωρίτερα διαδηλωτής πέταξε πέτρα σε μια από τις διμοιρίες των ΥΜΕΤ.
Οι αστυνομικοί είχαν αποκλείσει την οδό Βενιζέλου στο ύψος της Τσιμισκή. Μερίδα διαδηλωτών έχει καταφέρει να φτάσει στην οδό  Μητροπόλεως με την αστυνομία να επιχειρεί να τους σταματήσει κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.
Αυτή την ώρα οι διαδηλωτές πετούν πέτρες και μπουκάλια και οι αστυνομικοί χειροβομβίδες κρότου λάμψης. Η πορεία κατευθύνεται προς το Λευκό Πύργο από τη Λεωφόρο Νίκης.
Οι διαδηλωτές έφτασαν νωρίτερα  στην Τσιμισκή από τη λεωφόρο Νίκης καθώς δεν κατάφεραν να προσεγγίσουν το Παλέ ντε Σπόρ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.