, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ανοίγει πριν το Πάσχα το Porto Carras Grand Resort ανακαινισμένο από τον όμιλο Σαββίδη

Στις 29 Απριλίου θα ανοίξει για τους επισκέπτες του, το Porto Carras Grand Resort, μετά από σημαντικές ανακαινίσεις στις οποίες προέβη η νέα ιδιοκτησία και διοίκησή του, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, και αναβάθμιση των υπηρεσιών του. Η διοίκηση του συγκροτήματος διαβεβαιώνει ότι ” καθώς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών μας παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας, τους προσκαλούμε να «ζήσουν τη νέα εμπειρία του Πόρτο Καρράς» από τον Απρίλιο του 2021, με τη διαβεβαίωση ότι τα υψηλότερα επίπεδα υγείας, ασφάλειας, φροντίδας και προσοχής βρίσκονται στο επίκεντρο του Πρωτοκόλλου Διακοπών μας και των μέτρων που εφαρμόζονται σε όλο το θέρετρο.”

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:

«Το εμβληματικό Porto Carras Grand Resort, σε ιδανική τοποθεσία στη δυτική ακτή της Σιθωνίας, στη βόρεια Ελλάδα και 112χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εγκαίνια του υπό νέα διεύθυνση τον Απρίλιο του 2021. Το πληρέστερο θέρετρο της Ελλάδας βρίσκεται στις πλαγιές του Μελίτωνα, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου Κόλπου, που εκτείνεται σε 1.763 εκτάρια καταπράσινων τοπίων και κατά μήκος 9 χιλιομέτρων αμμώδους, βραβευμένων με γαλάζια σημαία παραλιών, που χαρακτηρίζονται από 25 παρθένους όρμους.

Ανοίγοντας στις 29 Απριλίου, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει το Meliton 5, τα ξενοδοχεία Sithonia 4 Plus, καθώς και τις αποκλειστικές σουίτες Villa Kalyva Mare με ιδιωτικές πισίνες και πρόσβαση στην παραλία, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από ευρύχωρα δωμάτια, προνομιακές σουίτες και οικογενειακές μονάδες. Το θέρετρο διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα εγκαταστάσεων πέντε αστέρων, όπως ιδιωτική μαρίνα 315 θέσεων, τη μεγαλύτερη Αίθουσα Συνεδρίων στη Βόρεια Ελλάδα, καζίνο με δύο χώρους, κέντρο θαλασσοθεραπείας & σπα, γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις ιππασίας, τένις, ναυτικό όμιλο, μαζί με τον μεγαλύτερο βιολογικό αμπελώνα και οινοποιείο της Ελλάδας “Domaine Porto Carras”,ενώ διαθέτει επίσης τρία ελικοδρόμια.

Μετά από επένδυση 205 εκατομμυρίων ευρώ τον Απρίλιο του 2020, το Porto Carras Grand Resort άλλαξε ιδιοκτησία και έγινε υπερήφανο μέλος της Belterra Investments Ltd. Η διοίκηση της εταιρείας δήλωσε: «Με τη μεγάλη τιμή προσθέτουμε το Porto Carras Grand Resort στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο φιλοξενίας μας, το οποίο σχεδιάζουμε να αναπτύξουμε περαιτέρω σύμφωνα με τη δήλωση αποστολής μας για να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες φιλοξενίας με μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες. Καθώς η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων και των επισκεπτών μας παραμένει η ύψιστη προτεραιότητά μας, τους προσκαλούμε να «ζήσουν τη νέα εμπειρία του Πόρτο Καρράς» από τον Απρίλιο του2021, με τη διαβεβαίωση ότι τα υψηλότερα επίπεδα υγείας, ασφάλειας, φροντίδας και προσοχής βρίσκονται στο επίκεντρο του Πρωτοκόλλου Διακοπών μας και των μέτρων που εφαρμόζονται σε όλο το θέρετρο”.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.