, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αξιωματούχος ΟΟΣΑ: Η κυβέρνηση εφαρμόζει τις σωστές πολιτικές για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες της κρίσης

Τη στήριξη του ΟΟΣΑ στην Ελλάδα για την αποκατάσταση της ζημιάς που επέφεραν οι πολιτικές λιτότητας, αλλά και την αισιοδοξία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εκφράζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γραμματέας της Μικτής Συντονιστικής Επιτροπής του Οργανισμού για την Ελλάδα, Μάριο Λόπεζ- Ρολντάν.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στο περιθώριο του διεθνούς Φόρουμ της Ρόδου, ο Μάριο Λόπεζ- Ρολντάν επισημαίνει πως η χώρα μας έχει μπει σε μια νέα εποχή, σημειώνοντας πως αυτή είνα μια πολύ σημαντική στιγμή, διότι η ελληνική κυβέρνηση θα έχει την ευκαιρία να προωθήσει τις δικές της πολιτικές.
Διαμήνυσε επίσης πως η ελληνική κυβέρνηση εφαρμόζει τις σωστές πολιτικές, όπως είπε, για να σταθεροποιήσει την οικονομία, να κερδίσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών και να αρχίσει να αντιμετωπίζει την τραγική κοινωνική κρίση που πέρασε η Ελλάδα τα τελευταία έτη. «Αυτό αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και για τον ΟΟΣΑ είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσει την Ελλάδα», τόνισε.
Σε ό,τι αφορά τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, είπε πως φαίνονται αισιόδοξες, επισημαίνοντας πως «θα εξαρτηθούν επίσης από την πολιτική σταθερότητα και τη συνέχιση των πολιτικών».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.