, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αποκάλυψη: Τι ζήτησε ο Τσίπρας από τα λαγωνικά του FBI

Την βοήθεια του FBI στον εντοπισμό του παρκαρισμένου σε εξωτικούς παραδείσους χρήματος των Ελλήνων επιχειρηματιών ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια με προεδρικό διάταγμα που βρίσκεται ήδη στα σκαριά όσοι από τους Ελληνες επιχειρηματίες πήραν τα θαλασσοδάνεια και τα μετέτρεψαν σε καταθέσεις στο εξωτερικό θα διωχθούν ποινικά ακόμη για κακουργηματικές πράξεις.

Ανάμεσα στους επιχειρηματίες με καταθέσεις σε εξωχώριους λογαριασμούς βρίσκονται και πολλά πασίγνωστα ονόματα επιχειρηματιών του Τουρισμού.

Αυτή είναι μία από τις επόμενες ΝΟVARTIS που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας με την βοήθεια των ΗΠΑ, καθώς θα ακολουθήσουν τα δάνεια σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καθώς και στα ΜΜΕ.

Ένας από τους λόγους που ο Τσίπρας επιδιώκει να αντικαταστήσει τον Στουρνάρα είναι διότι πιστεύει ότι ο κεντρικός τραπεζίτης δεν τον διευκολύνει στον εντοπισμό των θαλασσοδανεισμένων που έβγαλαν τα λεφτά στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.